Bent u op zoek naar een specifiek model?

Het kan zomaar zo zijn dat u opzoek bent naar een specifiek model youngtimer die wij niet op voorraad hebben. U kunt dan bij ons een zoekopdracht neerleggen zodat wij u toch uw droom youngtimer kunnen leveren. Er zijn hier nogal wat voordelen mee gemoeid. U hoeft zelf niet naar het buitenland en daarmee spaart u enorm veel tijd uit. Een dag vrij nemen kost u al gauw 100 euro of meer.

Daarnaast is het zo dat u aan één dag zoeken vaak niet genoeg heeft. Vele youngtimers komen uit Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk of Zwitserland. U hoeft de auto niet zelf naar Nederland te vervoeren en dit scheelt u kosten in brandstof, transport of de aanschaf van een tijdelijk kenteken om de auto naar Nederland te rijden. Er wordt door ons met een zeer kritisch oog gekeken naar een youngtimer.

U kan dan denken aan de technische en optische staat van de auto, hoe rijdt de auto, kilometerstanden, onderhoudshistorie, historie over de vorige eigenaar (liefst gepensioneerde), hoeveel vorige eigenaren, schade verleden, bekende zwakke punten van het betreffende model auto, aanschafwaarde en we lezen iedere auto uit op storingen met speciale uitlees apparatuur. In 99% van de gevallen is de onderhoudshistorie bekend en compleet aanwezig.

Deze zijn dan vaak merkdealer onderhouden. Echter heel soms komt het voor dat we een auto vinden maar de onderhoudshistorie niet meer compleet is. In dat geval rijden we met de auto naar de merkdealer om de kilometerstand te laten controleren. Dit doen we alleen als we de auto toch de moeite waard vinden.

Uiteraard komt er dan in overleg een nieuw onderhoudsboekje bij en krijgt de auto de meest uitgebreide servicebeurt zodat alles weer up to date is. Als er helemaal niks bekend is over de onderhoudshistorie middels een onderhoudsboekje, TUV keuring, servicekaartjes of onderhoudsfacturen dan laten we de auto zeker staan. Daarnaast rijden we met iedere auto minimaal 500 kilometer om de auto te testen. Op een brug een auto rijklaar maken is voor ons niet afdoende. Mochten er toch aandachtspunten uitkomen en dienen we onderdelen te vervangen dan wordt dit uitsluitend gedaan volgens het merk protocol. U kan dan denken aan bijvoorbeeld banden, remmen, draagarmen, luchtmassameter, flat cable instrumenten paneel etc. Wij regelen het invoeren bij de RDW, eventuele BPM afdracht, Nederlands kenteken op dikke kentekenplaten, APK, poetsbeurt en uitgebreide servicebeurt.

 

Neem contact op:

Bekijk aanbod

Bekijk hier ons huidige Youngtimer aanbod!

logowit

 

Correspondentieadres:
Prunusstraat 59
5061 AS Oisterwijk

Onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.
Copyright Passievoorautomotive. Teksten mogen niet worden gekopieerd.

 

Realisatie door Webstudio Renée
Lees ons cookiebeleid