Links

 

Autoservice Bas Stalpers

 

Bij Autoservice Bas Stalpers bent u aan het juiste adres voor uw BMW / Mini Youngtimer en Oldtimer. Passievoorautomotive werkt nauw samen met Bas Stalpers. Bijna alle door ons verkochte Youngtimers worden hier technisch in orde gemaakt. Zodat ze nog lang kunnen genieten van hun bijtellingsvriendelijke BMW.

 

Advies verzekerd

 

Advies Verzekerd! is een all-round assurantiekantoor, waar u voor al uw verzekeringsoplossingen terecht kunt, maar ons specialisme is het verzekeren van (semi-) klassieke motorvoertuigen en youngtimers. Een specialisme, ontstaan uit onze eigen passie en interesse voor auto’s en motoren. Wij hebben benzine in onze aderen.

Onze jarenlange ervaring, gecombineerd met onze uitstekende contacten met diverse verzekeringsmaatschappijen, staat garant voor snel en deskundig advies, voor maatwerk en aantrekkelijke premies en heldere voorwaarden.

Wij kunnen uw youngtimer voor privé,- en/of zakelijk gebruik al vanaf 8 jaar oud voor onbeperkte kilometers verzekeren op basis van vaste taxatie (artikel 7:960 BW) voor tarieven waar anderen u slechts een WA dekking kunnen of willen aanbieden.

 

Youngtimer Leasing

 

Je bent op zoek naar een premium lease auto met voordelige bijtelling, maar wilt niet inleveren op de voordelen van een moderne auto? Denk dan eens aan een youngtimer! Bij veel leasemaatschappijen is het leasen van een youngtimer onmogelijk, maar onze expertise zorgt ervoor dat jij snel rond kunt rijden in een geweldige auto uit de jaren 90 of de zero’s. Youngtimer-Leasing.nl is de specialist op het gebied van youngtimer lease voor ondernemers. Wij zorgen er als autoliefhebbers voor dat voor iedereen zijn of haar droomauto bereikbaar is.

 

Autobedrijf van Os

Een kleinere organisatie waarbij wij alle klanten bij naam kennen. Dit zorgt voor een persoonlijk contact, gemoedelijke sfeer en een snelle service. Bovendien leveren wij dezelfde kwaliteit als een gerenomeerd Mercedes-Benz dealer, maar dan tegen een scherper tarief. Wij zijn niet het adres voor koopjesjagers die zich laten leiden door de laagste prijs, maar wel het adres voor een betrouwbare gebruikte auto tegen een concurrerende prijs. Wij adverteren dan ook niet met internet of meeneempijzen, maar een prijs die gebaseerd is op een auto die afleveringsklaar is met garantie.

 

Webstudio Renée

 

Voor een persoonlijke website, die past bij jou of je bedrijf. Professioneel webdesign met oog voor detail. Een website waarmee je klaar bent voor de toekomst. Uiteraard geschikt voor computer, tablet en smartphone. En goed vindbaar in de zoekmachines.

Bekijk aanbod

Bekijk hier ons huidige Youngtimer aanbod!

logowit

 

Correspondentieadres:
Prunusstraat 59
5061 AS Oisterwijk

Onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.
Copyright Passievoorautomotive. Teksten mogen niet worden gekopieerd.

 

Realisatie door Webstudio Renée
Lees ons cookiebeleid