Links

 

Autoservice Bas Stalpers

 

Bij Autoservice Bas Stalpers bent u aan het juiste adres voor uw BMW / Mini Youngtimer en Oldtimer. Passievoorautomotive werkt nauw samen met Bas Stalpers. Bijna alle door ons verkochte Youngtimers worden hier technisch in orde gemaakt. Zodat ze nog lang kunnen genieten van hun bijtellingsvriendelijke BMW.

 

Advies verzekerd

 

Advies Verzekerd! is een all-round assurantiekantoor, waar u voor al uw verzekeringsoplossingen terecht kunt, maar ons specialisme is het verzekeren van (semi-) klassieke motorvoertuigen en youngtimers. Een specialisme, ontstaan uit onze eigen passie en interesse voor auto’s en motoren. Wij hebben benzine in onze aderen.

Onze jarenlange ervaring, gecombineerd met onze uitstekende contacten met diverse verzekeringsmaatschappijen, staat garant voor snel en deskundig advies, voor maatwerk en aantrekkelijke premies en heldere voorwaarden.

Wij kunnen uw youngtimer voor privé,- en/of zakelijk gebruik al vanaf 8 jaar oud voor onbeperkte kilometers verzekeren op basis van vaste taxatie (artikel 7:960 BW) voor tarieven waar anderen u slechts een WA dekking kunnen of willen aanbieden.

 

Youngtimer Leasing

 

Je bent op zoek naar een premium lease auto met voordelige bijtelling, maar wilt niet inleveren op de voordelen van een moderne auto? Denk dan eens aan een youngtimer! Bij veel leasemaatschappijen is het leasen van een youngtimer onmogelijk, maar onze expertise zorgt ervoor dat jij snel rond kunt rijden in een geweldige auto uit de jaren 90 of de zero’s. Youngtimer-Leasing.nl is de specialist op het gebied van youngtimer lease voor ondernemers. Wij zorgen er als autoliefhebbers voor dat voor iedereen zijn of haar droomauto bereikbaar is.

 

Garage Zuiderwijk

 

Omdat Passie voor automotive.nl een aantal goede vrienden heeft die ook actief zijn in de automotive branche en al jaren een zeer goede naam hebben vanwege hun passie en we ook regelmatig samenwerken hebben we een link geplaatst op elkaars website.

Garage Zuiderwijk in Nieuwendijk is gespecialiseerd in BMW en Mini en houdt zich uitsluitend bezig met onderhoud en reparatie. Alles wordt volgens de fabrieks en dealer normen gedaan.

Dus een reparatie of onderhoud kent precies de kwaliteit van een originele dealer maar rekent vele lagere kosten voor de klant. Dit komt door veel lagere overheadkosten.

Garage Zuiderwijk onderscheid zich ook omdat deze geniet van de cursussen die een BMW monteur bij de dealer regelmatig krijgt. Dat betekent voor u dat u niet bang hoeft te zijn dat er eerst flink gezocht moeten worden naar het opsporen van een probleem met uw auto wat dus voorkomt dat u een hoge eindrekening ontvangt.

Garage Zuiderwijk werkt uitsluitend en alleen maar met originele onderdelen en vloeistoffen volgens het protocol van het desbetreffende automerk. Dus geen imitatie of een goedkoop oliemerk.

Passie voor automotive.nl werkt dan ook nauw samen met Garage Zuiderwijk.

 

Autobedrijf van Os

Een kleinere organisatie waarbij wij alle klanten bij naam kennen. Dit zorgt voor een persoonlijk contact, gemoedelijke sfeer en een snelle service. Bovendien leveren wij dezelfde kwaliteit als een gerenomeerd Mercedes-Benz dealer, maar dan tegen een scherper tarief. Wij zijn niet het adres voor koopjesjagers die zich laten leiden door de laagste prijs, maar wel het adres voor een betrouwbare gebruikte auto tegen een concurrerende prijs. Wij adverteren dan ook niet met internet of meeneempijzen, maar een prijs die gebaseerd is op een auto die afleveringsklaar is met garantie.

 

Webstudio Renée

 

Voor een persoonlijke website, die past bij jou of je bedrijf. Professioneel webdesign met oog voor detail. Een website waarmee je klaar bent voor de toekomst. Uiteraard geschikt voor computer, tablet en smartphone. En goed vindbaar in de zoekmachines.

Bekijk aanbod

Bekijk hier ons huidige Youngtimer aanbod!

logowit

 

Bezoekadres:
Bergstraat 62
5175 AB Loon op Zand
06 - 109 267 26
info@passievoorautomotive.nl
(Let op: Wij zijn uitsluitend geopend op afspraak en telefonisch bereikbaar tot 21:00)

Correspondentieadres:
Prunusstraat 59
5061 AS Oisterwijk

Onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.
Copyright Passievoorautomotive. Teksten mogen niet worden gekopieerd.

 

Realisatie door Webstudio Renée
Lees ons cookiebeleid