Begrip Youngtimer

Een youngtimer is vanuit onze optiek een auto die minimaal 10 jaar oud is en in een uitzonderlijk goede conditie verkeert met een lage kilometerstand, zeer mooi van binnen en buiten, zeer goed is onderhouden, maximaal 2 vorige eigenaren heeft gehad en een executive auto betreft.

Tevens dient een youngtimer hetzelfde te rijden als een moderne auto. Een auto waar je meteen verliefd op wordt en zeker nadat je een proefrit hebt gemaakt. Wij bieden alleen youngtimers aan die maximaal 25 jaar oud zijn.

Tevens kopen we het liefst een auto in die maar één eigenaar heeft gehad en maximaal twee eigenaren. Vaak is de auto van een gepensioneerde geweest. Het komt soms wel eens voor dat als de eigenaar is overleden dat de auto naar de familie gaat alvorens deze verkocht wordt.

Dan praat je al over twee vorige eigenaren. We bieden het liefst merken aan zoals BMW, Mercedes, Volvo en Audi. Alvorens we een auto gaan aanbieden moet deze door een zeer strenge controle heen. We rijden minimaal 500 kilometer met de auto. Op een brug een auto nakijken en of rijklaar maken is voor ons niet genoeg. We letten extra goed op zwakke punten die ieder model auto kent.

Dus een testrit door ons uitgevoerd is niet zomaar een testrit. Wij letten op elk klein detail tijdens het rijden. Mochten er onderdelen vervangen moeten worden (bijvoorbeeld luchtmassameter of schijfremmen en blokken) dan gebruiken we uitsluitend originele onderdelen en worden deze vervangen volgens het merk protocol.

Bekijk aanbod

Bekijk hier ons huidige Youngtimer aanbod!

logowit

 

Correspondentieadres:
Prunusstraat 59
5061 AS Oisterwijk

Onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.
Copyright Passievoorautomotive. Teksten mogen niet worden gekopieerd.

 

Realisatie door Webstudio Renée
Lees ons cookiebeleid