Alpina B3 touring 3.0 Switchtronic Youngtimer

Bouwjaar: 1996
Kilometerstand: 155.907 km
Brandstof: benzine
Aantal deuren: 5

Opties

Dunkel Saphir blau metallic lak
Elektrisch bedienbare ramen
Elektrisch buitenspiegels
Cruise control
ABS
Traction control
Kentekenplaten met opgedrukte letters
Stuurbekrachtiging
Kinderslot
Airco
Boordcomputer
Xenon verlichting af fabriek
Alarm
Oliedruk en olietemperatuur indicators
Actief hifi geluidssysteem
Switchtronic met schakelfunctie op het stuur

Beschrijving

Een Alpina B3 3.0 switchtronic touring  in een geweldige staat uit de jaren negentig waar er slechts 24 van zijn gebouwd is uiteraard een oprechte unieke auto. Deze is nummer 24.

In heel Europa zijn ze zo eigenlijk nauwelijks of niet te vinden met een dergelijke kilometerstand. En zeker omdat er in totaal maar 24 Alpina B3 touring van dit type zijn gebouwd. De auto is van 1996 en is in 2014 naar Nederland  gekomen. De auto verkeert echt in een staat die boven uw verwachting zal zijn.

Zowel binnen als van buiten is het een waar feestje als je deze auto ziet. Ook als je gaat rijden met de auto merk je meteen dat je met een geweldige auto te maken hebt. De auto heeft altijd in een verwarmde garage gestaan zoals de meeste Alpina`s

De 3.0 liter zes cilinder lijn motor. Een zeer betrouwbare motor met veel vermogen. 250 pk met een koppel van maar liefst 320 Nm. Goed voor een topsnelheid van ruim 254 Km ph en in 6,4 seconde van 0 naar 100 km ph. Een zeer snelle auto dus. Nog steeds sneller dus dan een nieuwe Golf GTI.

De auto is in 1996 nieuw in Malaga geleverd waar men met mijlen werkt. In 2014 in de auto naar Nederland gekomen en is de software aangepast voor Nederland en dus wordt de km stand ook in kilometers weergegeven. Het grootste gedeelte van zijn bestaan heeft de auto in Engeland rondgereden. We hebben er ook een map bij met alle documentatie over reparaties, invoeren en uitvoeren en onderhoud. Deze is zo dik dat u deze map niet in een avond krijgt doorgelezen.

De auto is voorzien van diverse luxe opties zoals een airco, cruise control, schakel functie op het stuur, autotelefoon, elektrische ramen enz…

Een BMW Alpina B3 touring  om meteen verliefd op te worden. En omdat er 24 van zijn gebouwd kunnen we met een gerust hart zeggen dat dit een zeer unieke youngtimer is.

 

Afleverkosten 395 euro.

 

Prijs: €18.950,-

Meer weten over deze auto?

Wilt u meer weten over deze auto, of een afspraak maken voor een bezichtiging?

logowit

 

Puccinihof 634
5049 GX  Tilburg
06 - 109 267 26
info@passievoorautomotive.nl

Onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.
Copyright Passievoorautomotive. Teksten mogen niet worden gekopieerd.

 

Realisatie door Visuals4You
Lees ons cookiebeleid